Antomari schilderijen

 Welkom op de site van Antomari.

Ton Mertens.

 

Op mijn site zijn schilderijen te zien met uiteenlopende variaties met thema’s in mooie heldere kleuren en van verschillende afmetingen. Alle schilderijen zijn ontstaan uit eigen ideeën, ontwerp, inspiratie en design en hebben meestal een betekenis en deze inspiratie haal ik uit de dingen die om me heen te zien zijn dit is overal, je hoeft er alleen maar naar te kijken. De site en ook het design van de site is geheel naar eigen inspiratie gemaakt.

Schilderijen maak ik het liefst vanuit een thema zodat er vaak meerdere schilderijen ontstaan uit dit thema.

Nieuw voor 2021 is een serie   composities A-B-C-D ” geschilderd in de eerste 3 maanden van dit jaar ( kijk hiervoor onder de kop schilderijen 2021 compo: A-B-C en D ).

Nieuw voor 2022: voor dit jaar komen er weer nieuwe schilderijen en er zullen ook schilderijen bij staan die die een heel andere kijk op kunst geven.                                                             Voor dit jaar komen er ABSTRACT MINIMAL schilderijen bij en ook KUBISME schilderijen en nog veel meer nieuwe werken van mijn hand.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een van de schilderijen dan kan dat door telefonisch ( 0318-220775 of 06-39576031 ) ( of mailen naar a.mertens23@upcmail.nl )  contact met mij op te nemen en we kunnen een afspraak maken. Ook kunt u een schilderij naar wens laten maken met grote van het doek en de kleuren en vormen die u graag wilt zien.

 

Ton Mertens.